Hyvää kesää!

Hyvää Elämää lomailee heinäkuun ajan ja vielä ennen lomalle siirtymistä ajattelin jakaa muutamia ajatuksia lomasta.

Perinteisesti allekirjoittanut on laskeutunut kesälomalle täydestä vauhdista. Tiedäthän tunteen, kun kaksi kertaa vuodessa maailma pitää saada valmiiksi, ennen joulua ja sitten ennen kesäloman alkua 😉

Tämä kesänä kokeilen uutta lähestymistapaa, ennen loman alkua kolme etäpäivää. Itselleni tämä tarkoittaa tilaisuutta jakaa työtäni päivälle tasaisemmin. Työn tauottaminen onnistuu paremmin, mikä helpottaa kovasti kuormituksen kokemusta, ainakin itsellä.

Lomalta paluutakin on tarkoitus kokeilla uudella tavalla aloittamalla työt keskellä viikkoa. Elokuussa kerron sitten kokemuksia, miten uusi järjestely toimi 😊

Miten sinä aiot lomailla ja viettää kesää?

Kulunut korona-kevät oli monella tapaa raskas ja ajoi ihmisiä koteihinsa töistä ja opinnoista. Ulkomaan matkailua ei vieläkään suositella, mutta ainakin itse löysin kevään aikana uudelleen Suomen upean luonnon ja siihen tutustumista on tarkoitus jatkaa. Ja sitten jotain pientä puuhastelua, käsitöitä, puutarhan hoitoa, hyviä kirjoja ja liikuntaa, ja maukkaita tuoreen sadon kotimaisia vihanneksia ja marjoja 😋.

Toivottavasti sinun kesäsi tarjoaa sopivassa suhteessa rentoutumista, liikuntaa, mielekästä tekemistä, luonnossa oloa ja hyvien ystävien seuraa😍.

Palataan taas elokuussa, nyt oikein hyvän elämän makuista kesää sinulle!

Hyvää kesää ❤️

Hyvän Elämän terveisin

AnnaMari

Vastaa

%d