Matka kohti tavoitteita, vaihe 2.

Matka kohti tavoitetta jatkuu! Jo tässä vaiheessa lämmin kiitos kaikille seuraajille, teitä alkaa olla paljon! Ja jos tiedät ystävän, jolla on ollut haasteellista päästä tavoitteeseensa, kutsuthan hänetkin mukaan. Ja jos liityt mukaan tässä vaiheessa, teethän ensin 1. vaiheen, ohjeet löydät edellisestä blogista. Matka vaatii hieman kärsivällisyyttä, mutta palkinto on sitten sitäkin parempi.

Vaihe 2. Tavoitteen valinta

Ota esiin laput, joihin eilen kirjoitit unelmiasi, haaveitasi tai tavoitteitasi. Ota mukava asento, kenties kuppi kuumaa kaakaota ja lue kirjoittamasi laput uudelleen ajatuksella. Mieti itseäsi tilanteessa, jossa kirjoittamasi asia on toteutunut. Minkä tavoitteen toteutuminen saisi Sinut kaikkein tyytyväisimmäksi? Houkutusta voi olla poimia useampiakin lappuja, mutta toteutuakseen on hyvä keskittyä yhteen tavoitteeseen kerrallaan. Eli mikä miettimistäsi asioista saisi juuri Sinut kaikkein eniten tyytyväiseksi ja onnelliseksi? Onnea, olet löytänyt tavoitteesi!

Seuraavassa vaiheessa lähdemme suunnittelemaan reittiä tavoitteeseen. Kuten sanonta kuuluu “A goal without a plan is just a wish” eli tavoite ilman suunnitelmaa on enemmänkin toive. Reitin tekeminen tavoitetta kohti varmistaa perille pääsyn ja tekee matkasta vieläpä palkitsevan. Siitä lisää seuraavassa blogissa huomenissa. Ennen reitin rakentamista, tuplatarkista vielä tavoitteesi; onhan se riittävän selkeä ja sen toteutuminen mahdollista haluamassasi aikataulussa, oli kyse sitten kahden tai viiden vuoden tavoitteesta?

Vaiheessa 3. lähdemme rakentamaan reittiä kohti tavoitettasi, pysy siis kuulolla!

Vastaa

%d