Meistä

Moni toivoo kohdalleen hyvää terveyttä, mukavalta maistuvaa elämää ja jaksamista toteuttaa toiveitaan. Me perheyrityksenä haluamme auttaa Sinua näissä tavoitteissa, luotettavasti ja tutkittuun tietoon perustuen.

Anna-Mari Lahtinen

Lääketieteellinen asiantuntija, CEO

Olen työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Lääkärinä olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja haluankin auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti, mielellään jo ennaltaehkäisevästi. Kokonaisvaltaisuuteen kuuluu sekin, että sairauden sattuessa mietitään paitsi tarvittavat tutkimukset ja hoito, myös keinoja estää sairauden uusiutuminen tai lisäsairastuminen.

Siviilissä olen kolmen nuoren äiti, vaimo ja kahden koiran ja yhden kissan emäntä, joka rakastaa tehdä kaikkea luovaa, nauttii luonnosta ja ihmisten auttamisesta.

Email: anna-mari@hyvaaelamaa.com

Heikki Lahtinen

Yrityksen operatiiviset tehtävät

Yrityksen jokapaikan apu ja tuki. Tekninen koulutus ja työkokemus ihmisten parissa luovat pohjan kehittää yrityksen toimintaa niin, että asiakkaiden tarpeet tulee mahdollisimman hyvin huomioiduksi.

Vapaa-aika kuluu perheen talon ja mökin askareissa ja penkkiurheilun (aiemmin aktiiviurheilunkin) parissa.

Email me: heikki.o.lahtinen@outlook.com

Mikael Lahtinen

Markkinointi ja Analytiikka

Olen Liiketalouden Tradenomi ja työskentelen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Vastaan yrityksen markkinoinnista ja kehitystyöstä.

Liikunta ja fyysinen harjoittelu on lähellä sydäntäni ja autankin niissä asioissa mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä!

Email: mikael.o.lahtinen@gmail.com

Mari-Ella Lahtinen

Visuaalinen ilme

Olen kauppatieteiden opiskelija ja vastaan yrityksen sosiaalisen median sekä nettisivujen visuaalisuudesta.

Terveelliset elämäntavat, muoti, sisustus ja kauneus ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikaani vietän urheilun ja ystävien parissa.